Derfor kjøper nordmenn leilighet i Spania  

Det er ikke noe nytt at nordmenn kjøper leilighet i Spania, og det finnes mange gode grunner til å skaffe seg en bolig i varmere strøk.  

Godt boligmarked  

Boligmarkedet i Spania er svært stabilt, og prisene har vært slikt i mange år. Det er mange boliger som er til salgs i de forskjellige regionene i landet, som kan være gode alternativer for å kjøpe leilighet i Spania. Det er lav risiko ved å investere i bolig i Spania, og det er dessuten høye utleiepriser som er en god ekstrainntekt å ha når du selv ikke bruker boligen.  

Gode skoler 

Mange nordmenn velger å bo permanent i Spania, og da er skole og utdanning et relevant tema. Det finnes mange universiteter i Spania der man kan ta høyere utdanning, men også noe for de yngre. I Spania finnes det mange norske skoler og barnehager, som kan være et godt alternativ for mange familier.  

Varme temperaturer 

Noe som Spania har, som det er mangel på her i Norge, er varme temperaturer. Spania har som regel deilig og varmt vær, og ikke minst sol, noe som er med på å trekke mange nordiske ned til Syden. Du kan være rimelig sikker på at det er fint vær når du tar en tur ned til Spania i løpet av sommeren, noe som ikke er like sikkert her i Norge.  

Billige flybilletter 

Til sist har vi noe som er en stor fordel for de som ofte drar opp og ned til ferieboligen sin i Spania. Det er nemlig relativt billige flybilletter, ettersom det ikke ligger så langt unna. Reiser du når det ikke er høysesong er det enda billigere, og du kan få en tur på budsjett ned dersom du planlegger i god tid. Med drøye 4 timer ned så tar det deg heller ikke lang tid å komme til paradis.